Samenwerkingspartners

Duurzaam werken aan ontwikkeling  doe je niet in je eentje. Het vraagt om ervaringsdeskundigen, zielgenoten, medereizigers, inspirators, creators, verankeraars en andersdenkenden. Daarom werk ik altijd graag samen met anderen. Mensen met bevlogenheid, die met hun werk iets in beweging willen brengen.

Dit zijn enkelen van hen:

Willem van Spijker

Willem is altijd bezig verbindingen te maken tussen wat mensen beweegt, wat op organisatieniveau speelt en wat maatschappelijk van betekenis kan zijn. Wat hem bijzonder maakt is dat hij goed conceptueel kan denken én dat omzetten in concrete resultaten. In 2016 schreven we samen met Pieter Tops het essay Nieuw Publiek Werken, over de opkomende initiatieven burgers en sociaal ondernemers en de noodzaak tot hervormingen van de lokale overheid. Ik maak dan ook graag deel uit van de Van Vieren Community

 

Ralph Weickel

Ralph heb in 2009 in Amerika ontmoet en sindsdien hebben we steeds samengewerkt. Hij is gepassioneerd over het realiseren van positieve veranderingen in organisaties, communities, teams en individuen. Hij haalt het beste uit mensen door ze te laten ervaren hoe ze hun unieke kwaliteiten maximaal kunnen gebruiken. Ik bewonder hem voor wat hij losmaakt bij mensen door de juiste vragen te stellen. Appreciative Inquiry vormt de basis van zijn werk. Zijn uitvalsbasis is zowel Nederland als Amerika. Samen organiseerden we in 2017 de 1st Global Conference on Positive Change in Amsterdam
Center for Positive Change

Hank Kune

Hank ken ik al ruim 20 jaar en is oprichter van Educore. Hij werkt als internationaal expert op het gebied van maatschappelijke innovatie. Zijn nieuwsgierigheid is legendarisch, hij weet altijd nieuwe verbindingen aan te brengen en ziet als eerste belangrijke, nieuwe ontwikkelingen. Niet voor niets is hij een liefhebber van science fiction boeken. Hij is betrokken bij veel Europese innovatieprojecten. Zijn activiteiten vinden vooral plaats in Nederland, Brussel (EU), Finland en Japan.
Educore

 

Eelco Koolhaas

Eelco is eigenaar van het Ministerie van Verhalen. Hij is een meester in het omzetten van denken in beelden en verhalen. Hij wekt abstracte beleidsconcepten tot leven en wint daarmee de harten van gebruikers en partners. Hij weet van conferenties happenings te maken zoals het hoort: waar er echt iets gebeurt! We weten elkaar al meer dan 15 jaar te inspireren.
Ministerie van Verhalen