Frank van Erkel

Ik koppel passie en doel en weet kansen te grijpen wanneer die zich voordoen. Door mijn bevlogenheid weet ik anderen te inspireren en in actie te brengen. Ik ben gericht op groei en ontwikkeling van getalenteerde mensen in organisaties, geef hen ruimte en vertrouwen om vanuit hun sterktes optimale prestaties te leveren.

Ontdekkend en Nieuwsgierig: ik sta open voor nieuwe ideeën en mogelijkheden. Bereid om aannamen ter discussie te stellen. Ik verbind elementen tot nieuwe mogelijkheden en help anderen nieuwe wegen te bewandelen. Nieuwe ideeën worden vervolgens ook met energie geïmplementeerd.

Gericht op betere resultaten en een betere toekomst: Ik ben ervan overtuigd dat er altijd meer mogelijkheden zijn en dat het morgen weer beter kan dan vandaag. Daarvoor moet je willen pionieren en voorop lopen. Vanuit een visie op de toekomst geef ik ruimte voor mensen om hun eigen pad te zoeken en daarheen te bewegen. Een expeditie past me beter dan een platgetreden pad. Daarbij horen wel duidelijke doelen en behalen van resultaten.

Enthousiaste en inspiratie. Ik heb ervaring met fusies, samenwerkingsverbanden en reorganisaties. En ik weet hoe belangrijk het is om enthousiasme te genereren en vast te houden, maar ook hoe lastig dat kan zijn. Het kost energie en doorzettingsvermogen. Hoe hou je die energie vast? Door te zorgen voor goede continue communicatie en blijvende inspiratie en motivatie.

Samen op pad: Uiteindelijk gaat het niet om de visie of de ideeën maar om de realisatie in het hier en nu. En daarvoor gaan we in co-productie aan de slag om continue te verbeteren, te verrijken en te implementeren. Ik ben gericht op het creëren van synergie. Als bruggenbouwer zorgen dat mensen interesse in elkaars denken en handelen krijgen en houden. En vrijheid om te verkennen, te experimenteren en te leren, waarbij de passie en kracht van de professional optimaal wordt benut. Creatieve energie komt voort uit de diversiteit van het team.